Робоча зустріч з президентом Global Harmonization Initiative Хубом Лелівельдом (Нідерланди) - 03.02.2020

GHI - Всесвітня гармонізаційна ініціатива - це професійна мережа фахівців у сфері безпеки продуктів харчування з різних країн світу, яка покликана забезпечити гармонізацію законодавства різних країн у сфері безпеки харчових продуктів шляхом досягнення консенсусу серед науковців, освіти та адвокації.
Мережа GHI була заснована в 2004 році як спільна ініціатива Департаменту міжнародної співпраці Інституту харчових технологій (IFT) і Європейської федерації харчової науки і технологій (EFFoST).
Всесвітня гармонізаційна мережа - це мережа фахівців і наукових організацій, які працюють разом над популяризацією ідей гармонізації національного законодавства у сфері безепки харчової продукції на основі новітніх наукових досягнень.
Окрім членів команди проекту в зустрічі прийняли участь президент Української аграрної конфедерації, депутат низки скликань ВР Леонід Козаченко, генеральний директор ДП Укрметстандарт Ірина Кравченко, президент Го "Споживча довіра" Олена Кулікова, професор Ужгородського національного університету Надія Бойко, яка виступила ініціатором проведення цієї зустрічі.
В результаті зустрічі було сформовано базове коло українських фахівців, зацікавлених в гармонізації українського законодавства на основі новітніх досягенень у сфері безпеки продукції харчування, яке буде надалі розширятися за рахунок фахівців (тренерів), підготовлених в рамках проекту.


  • Старікова Лариса Валеріївна
  • 11 лютого 2020 р.
  • 0