Сергій Щербина взяв участь у конференції "Державне регулювання безпечності харчових продуктів у США"

Відділу міжнародних зв'язків Національного університету біоресурсів і природокористування (НУБІП) організував вебінар з експертами Пенсільванського Університету США на тему: "Державне регулювання безпечності харчових продуктів".

Презентації, зроблені професором Martin Bucknavage дуже актуальні для України тому що дають дороговказ як рухатись далі для посилення харчової безпеки. Цікаво було дізнатись про модернізацію законодавтсва у США від 2011 року, яке дозволяє регуляторним органам більше зосереджуватись на запобіганні виникненню проблем безпечності харчових продуктів, ніж на реагуванні на їх виникнення.

Координаторо проекту з освіти Сергій Щербина поділився з учасниками вебінару досвідом формування мережі тренерів у сфері харчової безпеки "Компетентність долає корупцію", яка на даний момент налічує 74 сертифікованих тренерів, які вже почали проводити власні тренінги з підготовки бізнесу до держперевірок у сфері харчової безпеки.


  • Старікова Лариса Валеріївна
  • 13 листопада 2020 р.
  • 0