Другий тренінг з серії "Обізнаний підприємець - легкі позапланові перевірки" для закладів громадського харчування у Сумах

Група сертифікованих тренерів Сумської області провела черговий тренінг, який був присвячений питання дотримання принципів НАССР у роботі підприємств громадського харчування. З вітальним словом виступив регіональний куратор мережі тренерів "Компетенція долає корупцію" по Сумській області, професор Сумського національного аграрного університету Андрій Михайлов.  Він підкреслив перспективи і необхідність формування мережі підприємств, що здійснюють доброчесну діяльність у сфері виробництва аграрної та харчової продукції.

Прикріплені файли та додаткові матеріали

Програма тренінгу «Що таке НАССР та гігієнічні вимоги до закладів громадського харчування»

Основна увага на тренінгу була приділена нормам законодавства, які стосуються оператора ринку харчових продуктів. Йшлося про запровадження європейського принципу простежуваності «крок вперед-крок назад», розглядалися різні аспекти системи НАССР: історія виникнення, коло субєктів господарювання, які мають будувати виробничі процеси у відповідності до принципів НАССР, структура та засадничі принципи цієї системи, основні етапи впровадження системи менеджменту в області безпеки продовольства, обсяг документації системи НАССР. Окрема увага під час тренінгу була приділена нормам чинного законодавства щодо НАССР, гігієнічних вимог до операторів ринку харчових продуктів, карантинних заходів на харчовому підприємстві.

В тренінгу взяли участь 22 особи. Програма тренінгу додається.

  • Старікова Лариса Валеріївна
  • 6 грудня 2020 р.
  • 0