Черговий тренінг ГО "Ресторанна гільдія" для освітніх закладів

ГО "Ресторанна гільдія" продовжила преведення тренінгів з підготовки освітніх закладів до державних перевірок у сфері дотримання вимог законодавства у сфері санітарно-епідеміологчного благополуччя та безпечності продуктів харчування. В тренінгу взяло участь 271 осіб з числа керівників закладів шкільної і дошкільної освіти, а також постачальників і підрядників цих навчальних закладів.

Програма тренінгу була традиційною. Про план перевірок на 2021 рік розповів директор ГО "Ресторанна гільдія" Боглан Михайлов. Огляд харчового і санітарного законодавства України здійснила Ольга Михайлова, яка також розповіла про особливості впровадження системи НАССП в навчальних закладах. Голова регіонального представництва Держпродспоживслужби в Чернігові Юрій Павлишен надав поради щодо підготовки закладів освіти до перевірки Держпродспоживслужбою. А сертифікований тренер проекту Зоряна Грогогдза надала поради щодо поведінки працівників під час перевірки, реалізації їхніх прав та обов'язків, ознайомила учасників з уніфікованими актами перевірок у сфері санітарно-епідеміологічного благополуччя та безпечності продуктів харчування. Також ею було заохочене обговорення основних вимог інспектора, надані відповіді на питання учасників.

  • Старікова Лариса Валеріївна
  • 14 березня 2021 р.
  • 0