ГО "Ресторанна гільдія" провела останній тренінг для навчальних закладів

Останній тренінг з підготовки закладів освіти до державних перевірок у сфері санітарно-епедеміологічного благополуччя та безпечності продуктів харчування зібрав 282 учасника з числа керівників навчальних закладів та підприємств-постачальників харчових продуктів до їдалень навчальних закладів. Всього тренінги ГО "Ресторанна гільдія" для закладів освіти відвідало осіб з усіх 24 регіонів України.

Програма тренінгу була традиційною: 1) план перевірок на 2021 рік, 2) огляд харчового  і санітарного законодавства України, 3) особливості впровадження системи ХАССП в навчальних закладах, 4) підготовка до перевірки ДПСС, 5) поведінка працівників під час перевірки: права та обов'язки, 6) уніфіковані акти перевірок: обговорення основних вимог інспектора, 7) відповіді на питання учасників. Однак на відміну від попередніх тренінгів ГО "Ресторанна гільдія" тепер надала можливість попробувати свої сили в якості тренера ще й заступнику начальника Головного управління Держпродспоживслужби Чернігівської області, який одначасно є начальником відділу державного контролю Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Руслану Сіробабі та аудитору систем управління безпечністю харчових продуктів, доцент ІПДО НУХТ Наталії Олексієнко, яка має досвід роботи в сфері розробки і впровадження систем якості і безпечності більше 10 років. Тренінг пройшов, як завжди, активно та продуктивно.

Вітаємо наших колег з ГО "Ресторанна гільдія" з гарно виконаною роботою по підготовці освітніх закладів до державних перевірок!

  • Старікова Лариса Валеріївна
  • 18 березня 2021 р.
  • 0