Вебінар Пенсільванського університету із стандартів харчової безпечності

Вебінар «Стандарти харчової безпечності», який пройшов 31 березня 2021 року, був організовний Penn State Department of Food Science, USA та Відділом міжнародних зв’язків Національного університету біоресурсів і природокористування (НУБІП).  Під час події обговорювалися стандартні практики забезпечення безпечності харчових продуктів та харчових операцій. 

Senior Food Safety Extension Associate Martin Bucknavage розповів про провідні стандартні  світові практики, що використовують для забезпечення безпечності харчових продуктів, включаючи температуру приготування різних продуктів, охолодження продуктів та їх розморожування.  Такі стандарти слід використовувати під час формування процедур для харчових операцій, зокрема, ресторану чи роздрібного магазину. Координатор проекту з освіти Сергій щербина, в свою чергу, поділився з учасниками заходу досвідом підготовки представників аграрного та харчового бізнесу до державних перевірок у сфері харчової безпеки в рамках проекту.

Експерти із США наголошували, що дуже важливо, щоб працівники харчових підприємств пройшли навчання щодо дотримання всії необхідних стандартів приготування харчових продуктів. Відзначалося також, що навіть кожному пересічному громадянину важливо використовувати ці практики, готуючи їжу на власній кухні. 

  • Старікова Лариса Валеріївна
  • 4 квітня 2021 р.
  • 0