Добровільна сертифікація сільськогосподарської та харчової продукції: німецький досвід та можливості для України

В продовження теми запровадження саморегулювання у сфері виробництва аграрної та харчової продукції за підтримки україно-німецького проекту "Агрополітичний діалог" 31 липня 2019 року відбувся круглий стіл за участю представників Державного управління захисту прав споживачів та безпеки харчових продуктів Нижньої Саксонії Крістіне Ботманн та системи незалежної сертифікації QS (Quality and Safety), GmbH Сабріни Меліс. До круглого столу українські фахівці - Павло Коваль та Лариса Старікова підготували огляд розвитку системи стандартизації та сертифікації в Україні. В роботі круглого столу взяв участь голова Держспоживслужби України Володимир Лапа. Матеріали круглого столу додаються.

Прикріплені файли та додаткові матеріали

Презентація Лариси Старікової "Потенціал для запровадження системи добровільної сертифікації сільськогосподарської та харчової продукції в Україні" Презентація Сабріни Меліс "Розвиток та становлення системи добровільної сертифікації аграрних та продовольчих продуктів QS. Ваша система перевірки для продуктів харчування. Забезпечення якості. Від ферера до полиці магазина." Презентація Крістіне Ботман "Добровільна сертифікація" Аналітична нотатка "Розвиток стандартизації і сертифікації аграрної продукції в Україні" Анонс заходу та програма круглого столу

 Інформація на сайті проекту Агрополітичний діалог

  • Старікова Лариса Валеріївна
  • 7 серпня 2019 р.
  • 0