Засідання комітету підприємців харчової та переробної промисловості Донецької торгово-промислової палати

На порядок денний засідання Донецької торгово-промислової палати 21 квітня 2021 року було винесене питання розвитку експорту харчової продукції підприємств області, дотримання стандартів безпечності та якості продуктів харчування. До доповідей з цього питання були залучені фахівці тренерської мережі "Компетентність долає корупцію", створеної в рамках проекту.    

Прикріплені файли та додаткові матеріали

Олександр Гоман "Ключові питання підготовки бізнесу до державних перевірок і взаємодію з інспекторами" Андрій Михайлов "Про виконання вимог світових ринків до харчової продукції" Лариса Старікова "Про виконання вимог світових ринків до харчової продукції"

Відкрив засідання президент ДОнецбкої торгово-промислової палати Максим Ануфрієв. З доповіддю "Про виконання вимог світових ринків до харчової продукції" виступила координатор проекту, голова правління ГО «Аналітичний центр Аграрного союзу України» Лариса Старікова. Інформацію про засади системи  недержавного контролю і інструментарій підтримки її функціонування надав завідувач кафедри менеджменту Сумського Національного аграрного університету, член Координаційної ради тренерськоъ мережы «КДК», сертифікований тренер проекту, доктор економічних наук, професор Андрій Михайлов. Доповідь про ключові питання підготовки бізнесу до державних перевірок і взаємодію з інспекторами зробив директор ТОВ «Аліментаріус СМ», м. Суми, сертифікований тренер проекту Олександр Гоман. З питаннями захисту бізнесу від фальсифікату та контрафакту присутніх ознайомив завідувач кафедри прикладного матеріалознавства та технології конструкційних матеріалів Сумського державного університету, доктор технічних наук, професор Костянтин Дядюра. Модерував хід засідання голова Комітету підприємців  харчової та переробної промисловості Донецької ТПП, керівник компанії «ДОРС-Еліт +», яка працює у Волноваському районі Олександр Ахунзянов.  

Учасники проекту надали інформацію в обсязі стратегічної сесії для бізнесу SS2B та детально відповіли на запитання фахівців та представників бізнесу. В дискусії також взяла участь знаний в Україні фахівець у сфері стандартизації та сертифікації харчової продукції Юлія Слива.

Організатори підкреслили високий рівень підготовки учасників і виключну корисність наданої інформації для бізнесу, керівників підприємств Донецької області. Було зазначено, що перехід в дистанційний формат надав нові можливості як по розширення аудиторії Донецької торгово-промислової палати, так і по заулченню кращих тренерів в усіх областей України до проведення тренінгових заходів.

Презентації членів тренінгової мережі КДК додаються.

 



  • Старікова Лариса Валеріївна
  • 24 квітня 2021 р.
  • 0