Школа харчової безпеки - Foof Safety School

Війна в Україні суттєво прискорила євроінтеграційні процеси не тільки на політичному, але й на економічному рівні. Тож аграрії, переробники та виробники харчової продукції тепер мають повною мірою скористатися тими можливостями, які відкриваються перед нашою країною. Але для цього потрібно знати які правила існують на тих ринках, до яких ми хочемо йти, достеменно розуміти яким чином забезпечити дотримання встановлених там вимог на практиці.

Саме з цією метою ГО "Аналітичний центр Аграрного союзу України" у партнерстві з ВГО «Українська аграрна конфедерація» та Торгово-промисловою палатою України при виконанні проекту підтримки мережі тренерів з харчової безпеки в рамках схеми регрантингу Платформи громадянського суспільства Східного партнерства (FSTP), яка фінансується ЄС, створив і запустив в дію Школу харчової безпеки, Food Safety School.

Загальна тривалість курсу 15 тижнів. Курс розбитий на 3 модулі.

Вартість модуля 16 000 грн. Для першого набору діє знижка 40%.  

Реєстрація на навчання

Більше інформації – у доданих файлах.


Прикріплені файли та додаткові матеріали

Програма Школи харчової безпеки Food Safety School Концепція Школи харчової безпеки Food Safety School Інформація про Школу харчової безпеки Food Safety School



Школа харчової безпеки (Food Safety School) створена в рамках виконання проекту підтримки мережі тренерів з харчової безпеки в рамках схеми регрантингу Форуму громадянського суспільства Східного партнерства (FSTP), яка фінансується ЄС. В межах схеми регрантингу ПГС СхП підтримує проекти своїх членів, спрямовані на досягнення мети та цілей Форуму. Гранти надаються організаціям громадянського суспільства з країн Східного партнерства та ЄС. Ключовими сферами є підтримка демократії і прав людини, економічна інтеграція, охорона навколишнього середовища та енергеика, контакти між людьми, соціальна політика і політика зайнятості. 


Школа харчової безпеки працює у форматі проведення тренінгів, які супроводжуються застосуванням отриманих знань в діяльності бізнесу на практиці. Після захисту результатів застосування знань в діяльності власного підприємства слухачі отримують сертифікати.

Пропонуючи формат прагматичних тренінгів, ми прагнемо максимально підвищити дієвість навчання та уникнути формалізації та бюрократизації, якими нерідко переобтяжені традиційні формати освіти.

Навчання ведуть найдосвідченіші українські фахівці у сфері харчової безпеки, об'єднані в сучасну тренерську мережу.


Контакти: 098 257 48 91, Завадська Оксана Василівна, 068 275 39 96, Старікова Лариса Валеріївна



  • Старікова Лариса Валеріївна
  • 16 січня 2023 р.
  • 0